Kviečiame tapti Lietuvos someljė asociacijos nariais 2013m.

Visus vyno mylėtojus, Someljė mokyklos studentus, vyno importuotojus irk t. besidominčius vyno kultūra kviečiame tapti Lietuvos someljė asociacijos nariais 2013 metams.

Norint tampti LSA nariu nebūtinai turite dirbti someljė darbą. Pakanka užsiimti veikla, susijusia su vynu.

Someljė asociacijos narystė yra trijų tipų:

LSA tikrasis narys gali tapto fizinis asmuo, atitinkantis LSA valdybos susirinkimo metu patvirtintus profesionalius someljė kriterijus, kuris Valdybossprendimu buvo priimtas į asociacijos tikruosius narius ir nustatyta tvarka sumokėjo stojamąjį įnašą.

LSA nariu korespondentu gali tapti fizinis asmuo, atitinkantis Susirinkimo nustatytus kriterijus*, kuris Valdybos sprendimu buvo priimtas į Asociacijos narius korespondentus, ir sumokėjo nustatytą stojimo įnašą

LSA asocijuotu nariu gali tapti juridiniai asmenys, kuris Valdybos sprendimu buvo priimtas į asocijuotus narius ir sumokėjo nustatytą stojamąjį įnašą.
Asocijuotas narys turi teisę dalyvauti LSA susirinkimuose ir balsuoti; būti deleguotas į valdybą; naudotis Asociacijos teikiamomis paslaugomis; teikti siūlymus;

* plačiau galite sužinoti el. paštu. info@somelje.lt arba tel. 8 5 215 94 38.

Nepriklausomai nuo narystės tipo: Jūs galėsite nemokamai (ar už simbolinę bilieto kainą) dalyvauti LSA organizuojamuose kasmėnesiniuose seminaruose ,susitikimuose su vyndariais, someljė, čempionatuose (pvz. Jau vykę: “Raudonosios Gruzijos vynas”, “Vyno ir deserto derinių čempionatas” ir pan.)

LIETUVOS SOMELJĖ ASOCIACIJOS NARYSTĖS IR STOJIMO MOKESČIAI
Tikrasis narys – 50 Lt stojamasis mokestis (Lietuvoje sertifikuotiems someljė 1 Lt) ir 50 Lt metinis mokestis (Lietuvoje seritifkuotiems someljė 1 Lt).
Narys korespondentas – 50 Lt stojamasis mokestis ir 50 Lt metinis mokestis.
Asocijuotas narys – 50 Lt stojamasis mokestis ir 1000 Lt metinis mokestis.

Paskelbta Dec 27, 2012